Døgnvagt: +45 9792 0888

Hvad vi bl.a. kan hjælpe med

Autoruder

Hos HGB Glas er vi specialister i autoruder og er medlem af Dansk Autoglas, som er en garanti for professionelt udført arbejde af høj kvalitet.

Døre & vinduer

HGB Glas udfører alle former for glarmesteropgaver indenfor montering og reparation af døre og vinduer til private eller erhverv.

Indramning

Hos HGB Glas har vi mange års erfaring med indramning. Derfor kan vi hjælpe og vejlede dig, så du opnår det bedste resultat.

Solfilm

HGB Glas er din professionelle fagmand, der forhandler og monterer solfilm, sikringsfilm og indsynsfilm på nye og eksisterende vinduespartier i bygninger, både og autoruder.

Spejle

Spejl er glasset, der kan bruges til mange formål, fordi det kan skæres og slibes i alle størrelser og faconer. HGB Glas er specialist i spejlløsninger.

Termoruder og energitermoruder

Specialist i termoruder og energi-termoruder. Vi kan hjælpe dig med rådgivning, måltagning og montering af den rigtige løsning til dit behov.

Specialopgaver

Glas kan bearbejdes og bruges til mange formål. HGB Glas har oparbejdet en ekspertise i løsninger af alle typer opgaver udført i glas og aluminium.

Brug for hjælp?

Er der noget du ønsker hjælp til, som vi ikke har nævnt her på siden? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe.

Du finder os på
HGB Glas
Havnen 37
7700 Thisted
Telefontider
Man-Tors: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lør-Søn: Åben efter aftale
Kontakt os på
Tlf: +45 9792 0888
Email: mail@hgbglas.dk
CVR: 15981792
Døgnvagt
Ring til vores døgnvagt
på telefon 9792 0888
Copyright 2017 HGB Glas