Døgnvagt: +45 9792 0888

EUC Nordvest

Ved pedel og energikonsulent Lars Nedergaard
EUC Nordvest har i en lang årrække fast benyttet HGB Glas til alle typer glasløsninger lige fra reparation af døre og vinduer til montering af solfilm og opsætning af store glaspartier.
”Vi har blandt andet fået monteret solfilm på nogle af vores glasflader, der giver ovenlys. I den forbindelse har glarmester Lars Jessen givet os god rådgivning og peget på nogle gode løsninger, som vi har meget glæde af.”
EUC Nordvest tænker meget på energibesparelse og arbejder løbende på at nedskære energiforbruget. Her har glarmester Lars Jessen en god sparringspartner.
”HGB Glas dækker hele spektret indenfor glarmester branchen og vi bruger ham sågar til indramning af vores billeder og spejlløsninger. Lars Jessen udfører altid arbejde i top kvalitet og når man har en aftale med HGB Glas, er man sikker på, at opgaven bliver udført fuldt ud tilfredsstillende og til aftalte tid. Det er meget vigtigt for os.”

Slagteriet TiCan

Ved pedel Benny Nielsen
Siden 2006 har HGB Glas fast udført alle glasopgaver for slagteriet Ticans afdelinger i såvel Thisted som Fjerritslev. Blandt andet har HGB Glas monteret sikkerhedsfilm på alle glasflader i produktionen.
”Det er vigtigt, at vi ikke får glasskår ind i produktionslokalerne, hvis en rude går i stykker. Derfor får vi monteret sikkerhedsfilm på alle glasflader og den opgave løser HGB Glas løbende for os. Og arbejdet bliver udført fuldt ud tilfredsstillende.”
Især lægger Benny Nielsen vægt på, at HGB Glas er en pålidelig samarbejdspartner.
”Står vi med en smadret rude eller et andet problem uden for normal arbejdstid, kan vi altid stole på, at HGB Glas kommer uanset, hvornår vi ringer. Det er meget vigtigt for os, fordi vi hele tiden skal tænke på vores produktion. HGB Glas er pålidelig på alle fronter og man kan stole på, at arbejdet udføres professionelt til en god pris og bliver leveret til tiden.”

Nybolig Thisted

Ved ejendomsmægler Ejnar Jeppesen
Nybolig Thisted i har i en lang årrække fast benyttet HGB Glas til alle deres glasopgaver. Blandt andet montering af indvendig solfilm i kontoret og montering af pansret glas i deres facaderude.
”Vi benytter HGB Glas fast til at løse alle vores opgaver, fordi HGB Glas er en god og professionel samarbejdspartner. De udfører arbejde af høj kvalitet og til en god pris.”
Pålidelighed er især en af de kvalitter Ejnar Jeppesen lægger vægt på.
”HGB Glas udfører altid arbejdet til tiden og man kan stole på de aftaler, man indgår med Lars Jessen. Det betyder meget for os og så får vi altid udført vores opgaver hurtigt, hvis vi har et akut problem.”
Du finder os på
HGB Glas
Havnen 37
7700 Thisted
Telefontider
Man-Tors: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lør-Søn: Åben efter aftale
Kontakt os på
Tlf: +45 9792 0888
Email: mail@hgbglas.dk
CVR: 15981792
Døgnvagt
Ring til vores døgnvagt
på telefon 9792 0888
Copyright 2017 HGB Glas