AUTORUDER

Hos HGB Glas er vi specialister i autoruder og er medlem af Dansk Autoglas, som er en garanti for professionelt udført arbejde af høj kvalitet. 

DØRE & VINDUER

HGB Glas udfører alle former for glarmesteropgaver indenfor montering og reparation af døre og vinduer til private eller erhverv.

INDRAMNING

Hos HGB Glas har vi mange års erfaring med indramning. Derfor kan vi hjælpe og vejlede dig, så du opnår det bedste resultat. 

SOLFILM

HGB Glas er din professionelle fagmand, der forhandler og monterer solfilm, sikringsfilm og indsynsfilm på nye og eksisterende vinduespartier i bygninger, både og autoruder

SPEJLE

Spejl er glasset, der kan bruges til mange formål, fordi det kan skæres og slibes i alle størrelser og faconer. HGB Glas er specialist i spejlløsninger.

TERMORUDER

Specialist i termoruder og energi-termoruder. Vi kan hjælpe dig med rådgivning, måltagning og montering af den rigtige løsning til dit behov.

SPECIALOPGAVER

Glas kan bearbejdes og bruges til mange formål. HGB Glas har oparbejdet en ekspertise i løsninger af alle typer opgaver udført i glas og aluminium.

BRUG FOR HJÆLP?

Er der noget du ønsker hjælp til, som vi ikke har nævnt her på siden? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælp.