HGB Glas er din professionelle fagmand, der forhandler og monterer solfilm, sikringsfilm og indsynsfilm på nye og eksisterende vinduespartier i bygninger, både og autoruder.

Solfilm

Solfilm monteret på glaspartiet sikrer dig mod varmeindfald i enten kontoret, bilen, båden eller andre opholdsrum i sommerperioden. Solfilm er også velegnet i butiksvinduer, så udstillede varer ikke falmer. Læs mere på vores samarbejdspartner 3M her: www.solutions.3mdanmark.dk.

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm på glaspartiet er den bedste sikring mod indbrudstyve. Det kræver store anstrengelser at bryde gennem et vindue med sikkerhedsfilm og en tyv vil blive forsinket længe nok til, at vagtselskab eller politi kan nå frem.

Solfilm på biler

Vi tilbyder, at sætte solfilm på din bil. vi har 5 forskellige nuancer, fra helt sort til mere lys gennemgang. Det bliver mest brugt, så kan ikke se ind i din bil udefra, hvad du har liggende på sæderne, men det fungere også lidt som solbriller på bilen, da solen ikke skinner så skarpt ind.  

Solfilm på bygninger

Vi sætter solfilm på bygninger. Solfilm på bygning anvendes hvis solen står meget lige ind på bygningen, så kan der påsættes solfilm, for at bygningen bliver varme reduceret ved hjælp af solfilm. Varmen kan ændres i bygningen med op til 14 grader. Alt solfilm tager 99% af de farlige solstråler, og helt op til 81% af den samlet solenergi. 

HGB Glas er din professionelle fagmand, der altid giver god rådgivning med på vejen, før du vælger en løsning med enten solfilm, sikkerhedsfilm eller indsynsfilm.