Ved pedel og energikonsulent Lars Nedergaard

EUC Nordvest har i en lang årrække fast benyttet HGB Glas til alle typer glasløsninger lige fra reparation af døre og vinduer til montering af solfilm og opsætning af store glaspartier.
”Vi har blandt andet fået monteret solfilm på nogle af vores glasflader, der giver ovenlys. I den forbindelse har glarmester Lars Jessen givet os god rådgivning og peget på nogle gode løsninger, som vi har meget glæde af.”
EUC Nordvest tænker meget på energibesparelse og arbejder løbende på at nedskære energiforbruget. Her har glarmester Lars Jessen en god sparringspartner.
”HGB Glas dækker hele spektret indenfor glarmester branchen og vi bruger ham sågar til indramning af vores billeder og spejlløsninger. Lars Jessen udfører altid arbejde i top kvalitet og når man har en aftale med HGB Glas, er man sikker på, at opgaven bliver udført fuldt ud tilfredsstillende og til aftalte tid. Det er meget vigtigt for os.”

Slagteriet TiCan
Ved pedel Benny Nielsen

Siden 2006 har HGB Glas fast udført alle glasopgaver for slagteriet Ticans afdelinger i såvel Thisted som Fjerritslev. Blandt andet har HGB Glas monteret sikkerhedsfilm på alle glasflader i produktionen.

”Det er vigtigt, at vi ikke får glasskår ind i produktionslokalerne, hvis en rude går i stykker. Derfor får vi monteret sikkerhedsfilm på alle glasflader og den opgave løser HGB Glas løbende for os. Og arbejdet bliver udført fuldt ud tilfredsstillende.”

Især lægger Benny Nielsen vægt på, at HGB Glas er en pålidelig samarbejdspartner.

”Står vi med en smadret rude eller et andet problem uden for normal arbejdstid, kan vi altid stole på, at HGB Glas kommer uanset, hvornår vi ringer. Det er meget vigtigt for os, fordi vi hele tiden skal tænke på vores produktion. HGB Glas er pålidelig på alle fronter og man kan stole på, at arbejdet udføres professionelt til en god pris og bliver leveret til tiden.”