Slide background
Slide background
Slide background

Solfilm

HGB Glas er din professionelle fagmand, der forhandler og monterer solfilm, sikringsfilm og indsynsfilm på nye og eksisterende vinduespartier i bygninger, både og autoruder.

Solfilm
Solfilm monteret på glaspartiet sikrer dig mod varmeindfald i enten kontoret, bilen, båden eller andre opholdsrum i sommerperioden. Solfilm er også velegnet i butiksvinduer, så udstillede varer ikke falmer. Læs mere på vores samarbejdspartner 3M her: www.solutions.3mdanmark.dk.

Sikkerhedsfilm
Sikkerhedsfilm på glaspartiet er den bedste sikring mod indbrudstyve. Det kræver store anstrengelser at bryde gennem et vindue med sikkerhedsfilm og en tyv vil blive forsinket længe nok til, at vagtselskab eller politi kan nå frem.

Indsynsfilm
Mange nye boliger er bygget med store vinduespartier, der ikke efterlader meget privatliv. Men med indsynsfilm, får du dit privatliv tilbage. Med indsynsfilm monteret på glaspartiet kan du kigge ud, men andre kan ikke kigge ind.

HGB Glas er din professionelle fagmand, der altid giver god rådgivning med på vejen, før du vælger en løsning med enten solfilm, sikkerhedsfilm eller indsynsfilm.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Euc Nordvest
Nybolig
Tican
Thisted Gymnasium

Facebook